Turleksa-logo

ASORTIMENTAS

Kategorija

Rausvasis sausas putojantis vynas iš Ispanijos.

Spalva skaisčiai rožinė.

Aromatas laukinių aviečių ir mėlynių, pasipildantis švelniomis orchidėjų natomis.

Švelnūs burbuliukai ir puikiai integruota rūgštis palydimi egzotinių vaisių poskoniais.

Puikiai tinka kaip aperityvas arba prie Viduržemio jūros virtuvės patiekalų.

12 mėnesių brandintas putojantis vynas.

Vynuogės: Pinot Noir ir Garnacha.

Kategorija

Baltasis sausas putojantis vynas iš Ispanijos, Cava regiono.

Dominuoja baltųjų vaisių, laurų aromatai.

Pilnas ir skanus putojantis vynas, burnoje jaučiami malonūs ir gaivūs burbuliukai.

Pagamintas iš Macabeo ir Chardonnay.

Kategorija

Michel Angelo Semi Dry pusiau sausas putojantis vynas.

Baltasis pusiau sausas putojantis vynas gimė iš aistros grožiui ir itališkam gyvenimo būdui.

Puikiai tinka prie užkandžių ir desertų, kaip priedas prie valgio. Puikiai tinka kaip aperityvas, taip pat prie užkandžių, salotų ar lengvų patiekalų.

Geriausiai patiekti 6–8 °C temperatūroje.

Kategorija

Michel Angelo Semi Sweet pusiau saldus rožinis putojantis vynas.

Rausvasis pusiau saldu putojantis vynas gimė iš aistros grožiui ir itališkam gyvenimo būdui.

Puikiai tinka kaip aperityvas, taip pat prie vaisių salotų, lengvų derestų. Puikiai tinka prie užkandžių ir desertų, kaip priedas prie valgio.

Geriausiai patiekti 6–8 °C.

Kategorija

Michel Angelo Sweet saldus putojantis vynas.

Saldus baltasis putojantis vynas gimė iš aistros grožiui ir itališkam gyvenimo būdui.

Puikiai tinka prie užkandžių ir desertų, kaip priedas prie valgio.

Idealus kaip aperityvas ar ivairių desertų palydovas.

Geriausiai patiekti 6–8 °C.

Kategorija

Rausvas sausas putojantis vynas iš Italijos, Veneto regiono.

Spalva: šviesiai rožinės spalvos, su smulkiu ir patvariu burbuliuku.

Aromatas: gaivus, pilnas gėlių natų.

Skonis ir poskonis: labai gaivus, su granatų, raudonųjų serbentų, miško braškių, mėtų ir persikų natomis. Sodrus ir ilgas poskonis, maloniai jaučiama perluotė.

Vynuogės: 90% Glera, 10% Pinot Nero.

Gamyba: vynas gaminamas atskirai, siekiant išgauti burbuliukus, naudojamas Charmat metodas.

Tinkamas: puikiai tinka kaip aperityvas, taip pat su kumpiu ir sūriu, su žuvies patiekalais ir ant grotelių keptomis daržovėmis.

Patiekiamas +6 +8 С.

Kategorija

Baltasis sausas putojantis vynas iš Italijos, Veneto regiono.

Spalva: blyškios spalvos, su smulkiu ir patvariu burbuliuku.

Aromatas: ryškus vaisių aromatas, primenantis obuolį ir kriaušę su subtiliu citrusinių vaisių ir gėlių atspalviu.

Skonis ir poskonis: sodrus ir kartu gaivus, lengvas, su gerai juntamais burbuliukais.

Vynuogės: 85% Glera, 15% Chardonnay.

Tinkamas: puikiai dera su žuvies užkandžiais ir rizoto. Puikiai tinka kaip aperityvas.

Patiekiamas +6 +8 С.

Kategorija

Baltasis sausas putojantis vynas iš Italijos, Valdobbiadene Superiore di Cartizze regijono.

Aromatas neprinokusių obuolių ir citrusinių vaisių užuominos sukuria gaivumo ir gyvumo pojūtį.

Skonis harmoningas, gaivumas sujungia švarų ir sausą charakterį su išskirtiniu skoniu.

Vynuogių veislė: Glera.

Idealiai tinka rafinuotiems žuvies ir daržovių užkandžiams, pirmiesiems patiekalams su jūros gėrybėmis ir žuvies delikatesais.

Patiekti nuo 11°C.

Kategorija

Baltasis sausas putojantis vynas iš Italijos, Veneto regiono.

Spalva: ryški šiaudų geltona.

Aromatas: vaisinis.

Skonis: apvalus, sausas su vaisiniu atspalviu, su obuolių ir kriaušių natomis.

Vynuogių veislė: Glera.

Putojantis vynas Pirani Prosecco D.O.C. Brut idealiai tinka prie šviežių sūrių, žalios žuvies, triufelių ir kaip aperityvas.

Patiekti nuo: 8°C.

Į viršų