ASORTIMENTAS
ASORTIMENTAS
Raudonasis sausas vynas iš Prancūzijos, Langedoko-Rusijono regiono.
Spalva: gražiai skaidrus ir ryškus rubino atspalvis.
Aromatas: atsiskleidžia šviežių raudonų vyšnių aromatas su prieskonių natomis.
Skonis: elegantiškas, gomury jaučiami raudonų vaisių poskoniai, puikus balansas, sodrūs taninai.
Vynuogės: 100% Pinot Noir.
Žavus Pinot Noir iš Langedoko, subrendęs, bet ne per daug, jo gaivumas ir elegancija visiškai suderinti.
Puikus šios vynuogių veislės pavyzdys.
Rausvasis sausas vynas iš Prancūzijos, Langedoko-Rusijono regiono.
Spalva: skaidri, šviesiai rožinė.
Atomatas: švelnus kaulavaisių ir rausvų greipfrutų.
Skonis ir poskonis: elegantiškas, traškus ir minerališkas, pilnas vaisinių uoginių natų.
Vynuogės: Merlot ir Grenache.
Derinimas: idealiai tinka kaip aperityvas, įvairių užkandžių, prie vasariškų salotų, azijietiškų patiekalų ar keptos vištienos.
Raudonasis sausas vynas iš Italijos, Chianti regiono.
Spalva: sodriai raudona su violetiniais tonais.
Aromatas: vyrauja raudonų vaisių aromatas, turintis tendenciją prinokti, pavyzdžiui, uogų, mėlynių, vyšnių ir slyvų, šiek tiek aštrus.
Skonis ir poskonis: puikaus kūno, rūgštingumo ir gaivumo vynas su vyraujančiomis gėlių natomis, raudonų rožių ir žibuoklių užuominomis. Puikios harmonijos, tipiškas ir subalansuotas, puikaus charakterio vynas.
Vynuogės: 88% Sangiovese, 12% Canaiolo.
Brandinimas: renkama rankomis, meceracija 25-30 d. plieno talpyklose, 12 mėn. dalis vyno brandinama didelėse statinėse, dalis mažose deginto ąžuolo statinėse.
Derinimas su maistu: tiks prie mėsos, žvėrienos, su lazanija, šaltais užkandžiai ir vidutinio brandinimo sūriai.
Raudonasis sausas vynas iš Italijos, Chianti regiono.
Spalva: ryškiai raudona spalva su violetiniais atspindžiais.
Aromatas: gaivus kvapas, kompleksiškas su intensyviais vaisių ir raudonų uogų, tokių kaip vyšnios, serbentai, gervuogės ir avietės, aromatais. Aštrios natos sugrąžina į saldymedį, gvazdikėlius, cinamoną, pipirus ir tamsųjį šokoladą su vanile.
Skonis ir poskonis: šiltas ir apgaubiantis elegantiškais taninais.
Vynuogės: 100% Sangiovese.
Brandinimas: renkama rankomis, meceracija 35-40 d. plieno talpyklose, 12 mėn. naujose prancūziško ąžuolo statinėse. Po to dar bent 24 mėn. laikomas buteliuose.
Tinkamas: prie troškintos arba virtos raudonos mėsos ir žvėrienos patiekalų, brandintu pecorino sūriu.
Raudonasis sausas vynas iš Italijos, Chianti Classico regiono, Madonnino vynuogyno.
Spalva: giliai rubino raudonumo spalva su brangiais kaštoniniais atspalviais.
Aromatas: sudėtingas, su vaisių natomis, kurios išsivysto į įdomią prieskonių puokštę –nuo vanilės iki pipirų.
Skonis ir poskonis: išraiškingas, sudėtingas ir intriguojantis vynas, pasižymintis nuostabia pusiausvyra, ilgas ir subalansuotas poskonis.
Vynuogės: 100% Sangiovese.
Gamyba: seniausi vynuogynai Chianti regione, vynas gaminamas tik itin gerais metais. Renkama rankomis, meceracija 40d. plieno talpyklose, brandinamas 42 mėn., iš kurių 24 mėn. naujose prancūziško ąžuolo statinėse, 18 mėn. didelėse statinėse. Po to dar 10 mėn. butelyje.
Tinkamas: su raudona mėsa, antrieji patiekalai.
Patiekiamas +18 С.
Raudonasis sausas vynas iš Italijos, Toskanos regiono.
Spalva: intensyvi raudona spalva su violetiniais atspindžiais.
Aromatas: elegantišas, su mineralinėmis, balzamiko, gėlių ir vaisių natomis, tokiomis kaip uogienė ar gervuogės. Puokštę papildo prieskonių ir kakavos natos, atsiradusios dėl brandinimo ąžuolo statinėse.
Skonis ir poskonis: pilno kūno, tvirtas, bet kartu labai gerai subalnsuotos rugšties, jaučiasi džiovintų slyvų, vanilės, šokolado natos. Pabaiga ilga ir intensyvi, švelnių taninų.
Vynuogės: 50% Sangiovese, 25% Merlot ir 25% Syrah.
Brandinimas: renkama rankomis, meceracija 40 d. plieno talpyklose, 12-24 mėn. nenaujose ąžuolo statinėse. Po to dar laikomas buteliuose.
Tinkamas: galima mėgautis vienu, poroje su laukine raudona mėsa, jautiena, patiekalais pagardintais triufeliais, grybais.
Raudonasis sausas vynas iš Prancūzijos, Bordo regiono.
Tamsios granatų spalvos, į juodumą.
Aromatai nuo prinokusių raudonų vaisių skonių iki lengvų skrudintų natų ir subtilių prieskonių.
Argadens turi puikią ir subalansuotą struktūrą su švelniais, elegantiškais taninais ir ilgu poskoniu.
Tai universalus vynas, kuriuo galima mėgautis su daugybe maisto rūšių, salotų, balta ir raudona mėsa ir dauguma sūrių.
Vynuogės: 63% Merlot, 37% Cabernet Sauvignon.
Raudonasis sausas vynas iš Prancūzijos, Bordo regiono.
Rubino spalvos su violetiniais atspalviais.
Turtinga aromatų puokštė, kuri užpildoma prieskoniais, gervuogėmis, juodaisiais serbentais ir gėlių užuominomis.
Šiltas, gausus, vaisiškas vynas su jaunais taninais, kurie neilgo brandinimo butelyje metu tapo kremiški.
Vynuogės – 80% Merlot, 20% Cabernet Franc.
Raudonasis sausas vynas iš Prancūzijos, Bordo regiono.
Tamsios raudonos spalvos su violetiniais krašteliais.
Stiprus raudonųjų uogų aromatas persipina su ąžuolu ir stipriais prieskonių aromatais.
Pradžioje vynas švelnus, kreminis, vėliau atsiskleidžia subalansuota vyno struktūra.
Vynuogės – 50% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc, 45% Merlot.