Turleksa-logo

ASORTIMENTAS

Kategorija

Raudonasis pusiau sausas nealkoholinis vynas.

Spalva: rubino raudona.

Vynuogių veislė: Cabernet Sauvignon.

Derinimas: makaronai su mėsos ir pomidorų padažais, pica, šalti užkandžiai ir lengvi mėsos užkandžiai, kiauliena.

Patiekti nuo 16°C.

Kategorija

Baltasis saldus nealkoholinis vynas.

Spalva: šviesi.

Vynuogių veislė: Sauvignon Blanc.

Derinimas: patiekite atšaldytą. Puikiai tinka tokiems patiekalams kaip kiauliena, makaronai ir patiekalai su padažu

Patiekti nuo 8 – 14°C.

Kategorija

Raudonas sausas vynas iš Izraelio, Ayalon slėnio (košerinis).

Raudonos spalvos su tamsiais violetinės atspalviais.

Atskleidžia juodųjų ir raudonųjų vaisių aromatai, sustiprinti Viduržemio jūros augalų ir žolelių natomis.

Gomuryje vynas yra koncentruotas ir gerai subalansuotas.

Vynuogės – Cabernet Sauvignon, Merlot ir Petit Verdot.

Kategorija

Baltas sausas vynas iš Izraelio, Ayalon slėnio (košerinis).

Šviesiai geltonos spalvos.

Elegantiškas vynas su prieskonio užuominomis kaip apelsinų žiedų ir citrusinių vaisių aromatais.

Gomuryje jis pasižymi gaivumu, geru rūgštingumu ir harmoninga vaisių ir ąžuolo pusiausvyra.

Vynuogė – Chardonnay.

Kategorija

Spalva: intensyviai raudona.

Aromatas: prinokusių vaisių aromatas su žaliųjų pipirų pėdsakais, tabako ir šokolado natomis.

Skonis ir poskonis: burnoje vynas tiesiog aksominis, gerai subalansuotas ir su puikia skonių paletė.

Patiekiamas 16 – 18 С.

Vynuogės: Cabernet Sauvignon.

Derinimas su maistu: idealiai tinka prie visų rūšių sūrių, mėsos, troškinių, aštrų patiekalų ir kepsnių.

Kategorija

Baltas sausas vynas iš Ispanijos, Kastilijos regiono.

Žalsvai geltonos spalvos.

Dominuoja baltų vaisių aromatas su šiek tiek medaus ir pyrago natomis.

Burnoje švelnus ir vešlus, bet visada gaivus, lengvas, malonus ir ilgas.

Aromatingas ir švelnus vynas, turintis mineralinį pojūtį.

Vynuogė – Chardonnay.

Kategorija

Raudonas sausas vynas iš Ispanijos, Kastilijos regiono.

Vyšnių raudonos spalvos vynas su jaunatviškais tonais.

Aromatas su gėlių natomis, mineraliniais prieskoniais, balzamiko užuominomis ir uogomis.

Juntamas stiprus, pilno kūno, labai skanus ir gerai subalansuotas, pasižymintis puikiais taninais.

Ilgas ir sudėtingas užbaigimas: poskonyje sugrąžinami vaisiai ir mineralai, kuriuos papildo juodasis šokoladas, irisas ir skrudinta duona.

Vynuogės – Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Tempranillo.

Kategorija

Raudonasis sausas vynas iš Ispanijos, Kastilijos.

Spalva: intensyvi vyšnių raudonumo spalva su mėlynos spalvos atspalviais.

Aromatas: atsiskleidžia uogų, saldymedžio ir balzamiko natos.

Skonis ir poskonis: gomurio ataka yra gaivi ir švelni, vėliau atsiranda prinokusių taninų koncentracija, kuri išlaiko ilgą poskonį. Grafitas, pagrindinis Petit Verdot būdingas mineralas.

Brandinamas: 12 – 15 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse.

Rūsyje galima laikyti 15-20 metų.

Patiekiamas +15 +16С.

Vynuogės: Petit Verdot.

Derinimas su maistu: tinkamas derinti prie kepsnių, patiekalų iš paukštienos, raudonos mėsos, žvėrienos, sūrių.

Kategorija

Spalva: intensyvi vyšnių raudonumo spalva su violetiniu krašteliu.

Aromatas: labai intensyvus, sunokusių vaisių uogienės mišinys, juodosios alyvuogės ir skrudinta duona.

Skonis ir poskonis: sodrus ir tvirtas. Nepaisant savo intensyvumo, turi tobulai išskirtinį užbaigimą.

Brandinamas: 12 – 14 mėnesių prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse, vėliau 18 mėnesių butelyje.

Patiekiamas +15+16С.

Vynuogės: Syrah.

Derinimas su maistu: tinkamas derinti prie jautienos, žvėrienos, kietų sūrių.

Į viršų