Turleksa-logo

ASORTIMENTAS

Kategorija

Rausvasis putojantis sausas vynas iš Italijos, Lombardijos, Franciacortos.

Spalva: labai šviesios rubino spalvos.

Aromatas: laukinių braškių, rožių ir skrebučio natos.

Skonis ir poskonis: patvarus, platus ir gyvas su švelniomis putomis. Subalansuota perluotė su intensyviais raudonų vaisių skoniais, užtikrinančiais labai švarią ir gaivią apdailą.

Vynuogės: 100% Pinot Noir.

Brandinimas: pirma fermentacija 6 mėn. plieno talpyklose. Daugiau nei 36 mėn. su mielėmis, po to sendinamas butelyje.

Derlius renkamas tik rankomis. Seni vynmedžiai, ekologiška vyndarystė.

Kategorija

Baltasis putojantis sausas vynas iš Italijos, Lombardijos, Franciacortos.

Spalva: ryškiai geltona šiaudų, apšviesta smulkiu ir patvariu perlagu.

Aromatas: skrebučių, lauko gėlių, ramunėlių, Fuji obuolių ir geltonųjų slyvų. Aromatinių žolelių, mairūno ir šviežių migdolų užuominos.

Skonis ir poskonis: kreminis ir elegantiškas gurkšnis, geras balansas tarp gaivaus skonio ir sodrios struktūros. Patvarus galutinis, su riešutų ir citrusinių vaisių kvapais.

Vynuogės: 100% Chardonnay.

Brandinimas: dalis Chardonnay fermentuojasi plieninėse talpyklose apie 8 mėnesius, kita dalis –mažose ąžuolo statinėse. Min. 3 metai su mielėmis. Derlius renkamas tik rankomis. Seni vynmedžiai, ekologiška vyndarystė.

Kategorija

Putojantis pusiau saldus nealkoholinis vynas.

Švelnaus, gaivaus skonio, putojantis baltasis vynas. Jo dėka puikiai dera su daugybe skirtingų patiekalų. Todėl tai ideali alternatyva tradiciniams vynams.

Patiekti nuo +6-8°C.

Kategorija

Baltasis sausas putojantis vynas iš Ispanijos, Cava regiono.

Brandintas 36 mėn.

Auksinės spalvos.

Sudėtingas ir tuo pačiu elegantiškas. Atsiskleidžia druskos ir mineralinės natos, o po to – saldūs vaisių ir gėlių, žibuoklių kvapai.

Pagamintas iš 100% Pinot Noir.

Derinimas su maistu: galima mėgautis vieną arba su užkandžiais, balta ir raudona mėsa, šviežia arba rūkyta žuvimi, jūros gėrybėmis, sodraus skonio ryžių patiekalais, vytintais sūriais ir šokoladu.

Kategorija

Baltasis sausas putojantis vynas iš Ispanijos, Cava regiono.

Brandintas 18 mėn.

Blyškiai geltona spalva ir labai smulkus burbulas.

Aromatas šviežių gėlių ir citrusinių vaisių harmonija.

Pagamintas iš Macabeo ir Xarello.

Derinimas su maistu: vienas arba su žuvimi ir jūros gėrybėmis, salotomis, makaronais, ryžių patiekalais, aštriais patiekalais, azijietišku maistu ir bet kokiais užkandžiais. Idealiai tinka su „tapas“.

Kategorija

Baltasis sausas putojantis vynas iš Ispanijos, Cava regiono.

Brandintas 36 mėn.

Ryški aukso geltonumo spalva.

Dominuoja minerališkumas ir prinokusių vaisių, tokių kaip obuolys, skrudinta duona ir vanilės natos.

Skonis aksominis, intensyvus, ilgai išliekantis su kremine rūgštimi.

Pagaminta iš 100% Chardonnay.

Derinimas su maistu: visų rūšių balta, raudona mėsa, žvėriena, aštrūs troškiniai, žuvis, sūdyta mėsa, rūkyta mėsa, visų rūšių sūdyti sūriai, vėžiagyvių ir ryžių patiekalai.

Kategorija

Baltasis pusiau sausas putojantis vynas iš Ispanijos.

Šviesiai šiaudų geltonumo su smulkiais burbuliukais.

Aromatas vaisių su citrusinių vaisių natomis ir saldžių kepinių užuominomis.

Burnoje labai integruotas, švelnūs burbuliukai ir subalansuotas saldumas.

Gaivus, saldesnio, ne sauso stiliaus putojantis vynas, idealiai tinkantis aperityvui arba prie desertų.

Gaivus ir vaisinis užbaigimas.

Brandinimas: 18 mėn.

Vynuogės: 100% Macabeo.

Kategorija

Baltasis sausas putojantis vynas iš Ispanijos.

Blyškiai geltonos spalvos su smulkiais burbuliukais.

Aromatas primena pyragaičių ar kepinių aromatą su gaiviomis baltųjų vaisių natomis.

Burnoje kreminis ir kompleksiškas, apvalus ir labai malonus, gerai sukoncentruotas.

Kreminė, ilga ir maloni pabaiga.

Brandinimas: 18 mėn. su nuosėdomis.

Vynuogės: 100% Macabeo, renkamos rankomis.

Kategorija

Baltasis sausas putojantis vynas iš Ispanijos.

Spalva: šviesiai geltona.

Aromatas: prinokusių vaisių aromatai, kurie po kelių sekundžių taurėje perteikia džiovintų vaisių natas.

Skonis ir poskonis: švelnūs burbuliukai, apvalus ir kremiškas.

Ilgas, šviežias poskonis su būdingomis Macabeo sodo vaisių natomis.

Vynuogės: 100% Macabeo.

Brandinimas: 12 mėnesių, vynuogės auginamos ekologiškai, derlius skinamas rankomis.

Į viršų