
ASORTIMENTAS
ASORTIMENTAS
Pagaminta: Meksikoje.
818 anejo daugiau kaip 1 metus brandinta ąžuolo statinėse.
Spalva šviesaus gintaro su blizgiais aukso atspindžiais ir bronzos atspalviais, pilno kūno.
Kvepia karamele, skrudintais riešutais, apelsinų žievelėmis, šokoladu ir irisais.
Skonyje vyrauja vanilės, saldžios agavos ir aitrių žolelių natos.
Poskonis ilgas, švelnus ir sodrus.
Pagaminta: Meksikoje.
„Vietovės kodas 818 yra mano namai, tačiau žemė yra mūsų visų namai. Taigi nuo agavų, kurias auginame, iki butelio gamybos, tvarumas ir tiekimo grandinės skaidrumas buvo mūsų pagrindinis tikslas.”
818 Blanco platinos spalvos ir lengvo kūno.
Nosis: citrinžolė, švelnūs gėlių elementai, ramunėlės ir lengvas minerališkumas.
Itin švelnus, ryškus ir traškus skonis, migdolų, laimo pyrago ir skrudintų kokosų natos,agavos ir vanilės, su tropinių ir citrusinių vaisių poskoniais.
Pagaminta: Meksikoje.
818 reposado brandintas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse mažiausiai 3 mėnesius.
Šiaudų spalvos su auksiniais atspalviais, vidutinio kūno.
Nosis: vanilės bazė, medaus ir vaisių akcentai.
Skonis: Prinokusių skrudintų agavų su karamelės, vanilės ir pekano riešutų pyrago natomis.
Pagaminta: Meksikoje.
Kiekviena agava ir kiekvienas akmuo yra persmelkti šventos energijos.
Aman tekilos butelys yra šiuolaikinio meno formos. Jis simbolizuoja magiją, kurią galima sukurti iš mėlynosios agavos augalų. Už šio gražaus ir unikalaus dizaino, polėkio ir elegancijos slypi darbas, kuris neabejotinai daro juos egzistencinius ir unikalius, atspindintis papročius ir tradicijas.
Vidutinio stiprumo „Premium Blanco“ tekila gaivaus skonio, skleidžia žolelių, tokių kaip rozmarinas, bazilikas, aromatą, saldumo, šviežių vaisiai natas, o pabaigai suteikia lengvos saldžios vasariškos vanilės ir skrudintos agavos iš Ixtlán Del Rio.
Pagaminta: Meksikoje.
Vidutinio tvirtumo, ąžuolo statinėse ilgus mėnesius brandinta tekila „Premium tequila reposado“ švelniai kviečia pajusti aukso skonį.
Įkvėpus lengvų bazilikų ir mėtų natų, ragaujant gausų, bet lengvą vaisių, tokių kaip obuoliai ir persikai, saldumą, norėsis dar ir dar.
Reposado brandinta 6 mėn. amerikietiško ir prancūziško ąžuolo statinėse
Pagaminta: Meksikoje.
Penkių kartų agavų augintojų vaisius ir išskirtinis tekilos gamybos paveldas, vienijantis Jalisco aukštumas ir Tekilos slėnius. Išaugintas ir išpilstytas į butelius, pagamintas iš trijų ingredientų: rankomis atrinktos subrendusios agavos, patentuotų mielių ir natūralaus šaltinio vulkaninio vandens.
Don Fulano blanco šviesios spalvos su gėlių natomis ir lengvu žolės prieskoniu.
Nosyje minerališkas su baltų pipirų natomis. Drėgnas raudonas dirvožemis ir ant grotelių kepti pipirai suteikia šilumos ir žemiškumo.
Skonyje džiovintas ir tropiniai vaisiai, pavyzdžiui, aštrūs, kepti ananasai ir turtinga, brandi kalnų agava. Paslėptas sviestmedžio tonas ir beveik aliejinga tekstūra.
Pagaminta: Meksikoje.
Don Fulano reposado brandintas 8-11 mėn. prancūziško Limouzin ąžuolo statinėse.
Šiaudų spalvos.
Nosis: Limousin ąžuolas, vanilės pupelių, juodojo šokolado ir kepimo prieskonių natos. Džiovintos žolelės ir žolė suteikia šiam aromatui švelnumo ir eteriškumo.
Skonis apvalus, su kokosų ir makadamijų natomis. Skonio viduryje – viliojančiai saldžios slyvos, virta agava ir brandintų vaisių kompotas. Grietinėlė ir pelenų mineralai papildo šį sudėtingą ir tyrą „Reposado“.
Pagaminta: Meksikoje.
Blanco – tai tekila, kuri nėra brandinta, todėl išryškėja intensyvus ir tikrasis agavos skonis.
Pagamintas iš 100 % mėlynosios Weber agavos, ši tekila pasižymi citrusiniais vaisiais, kvapniomis žolelėmis ir įprastu švelniu skoniu.
Nesvarbu, ar norite praplėsti savo tekilos skonį, ar pasimėgauti nuoširdesne gėrimo patirtimi su šeima ir draugais, šią tekilą blanco galima gurkšnoti gryną arba maišyti į nesudėtingus alkoholinius.
Derinkite su žuvies taco, ceviche arba traškučiais ir salsa.
Pagaminta: Meksikoje.
Reposado – iki metų brandinama naujose amerikietiško ąžuolo statinėse, šis etapas sukuria auksinę spalvą ir tobulą agavų ir medienos skonių pusiausvyrą.
Citrusiniai ir atogrąžų vaisiai, vanilės natos ir įprasta švelni pabaiga paverčia šią tekilą universaliu pasirinkimu.
Šią reposado tekilą derinkite su tacos al pastor, enchiladas ar tacos de carnitas, kad patirtumėte daugiau šventinių įspūdžių.
Šią tekilą galima gurkšnoti gryną arba maišyti į nesudėtingus alkoholinius.