
ASORTIMENTAS
ASORTIMENTAS
Raudonasis sausas vynas iš Prancūzijos, Bordo regiono.
Dominuoja juodųjų serbentų, gervuogių, vyšnių aromatai.
Jaučiamas šviežumo pojūtis, subalansuotas ir turtingas vynas, neturintis šiurkštumo.
Vynuogė – 100% Merlot.
Derinimas su maistu: kaip apertyvas arba su lengvais patiekalais.
BE SULFITŲ.
Raudonasis sausas vynas iš Čilės Maulės slėnio.
Spalva: intensyvi, sodri tamsiai raudona.
Aromatas: braškių, juodųjų serbentų ir pipirų šeimos prieskonių aromatas.
Skonis ir poskonis: intensyvus prinokusių vaisių skonis, pripildytas konservuotų braškių ir juodųjų pipirų natų. Moka ir kakavos užuominos. Gera struktūra, vidutinio ar didelio taninų intensyvumo, platus gomurio vidurio skonis, lemiantis gerai išvystytą pabaigą.
Patiekiamas +14+16С.
Vynougės: 60% Marselan, 40% Carmenere. Skinta rankomis.
Branda: 12 mėnesių amerikietiškame ąžuole(40%) ir prancūziškame ąžuole(60%).
❑
Derinimas su maistu: lazanija, grilyje keptos daržovės, mėsa.
Raudonasis sausas vynas iš Čilės Casablanca slėnio.
Spalva: intensyvi, tamsi raudona.
Aromatas: prinokusių braškių aromato, lengvų prieskonių ir karamelės bei kavos užuominos.
Skonis ir poskonis: džiovintos raudonos uogos, vyšnios, braškės, gervuogės, karamelė, kava ir saldūs prieskoiai. Ilgas, tačiau puikios apdailos ir itin geros struktūros. Kompleksiškas.
Patiekiamas +14+16С.
Vynougės: Pinot Noir.
Brandinimas: 100% vyno brandinama prancūziškame ąžuole 5-6 mėnesius.
Derinimas su maistu: tartaro kepsnys, ant grotelių keptos daržovės, grybų rizotas.
Baltasis sausas vynas iš Čilės, centrinio Maulės slenio.
Spalva: šviesiai geltona spalva su viliojančiais žalsvais atspalviais.
Aromatas: citrusinis, su greipfrutų, apelsinų žiedų ir pasiflorų natomis.
Skonis ir poskonis: gaivus, pikantiškas, geros apimties. Viliojantis tropinių vaisių skonis ir geras vaisių ir rūgšties balansas.
Patiekiamas +10-+12С.
Vynougės: Sauvignon Blanc, uogos skinamos rankomis.
Fermentacija: 20% misos fermentuojama prancūziškame ąžuole, likusi dalis – nerūdijančiame pliene.
Tinkamas poroje su salotomis, jūros gėrybėmis, paukštiena, žuvimi, sūriais.
Šis vynas ne kartą gavo medalius konkursuose „Japan Wine Challenge”, ” Mundus Vini“ ir „Tarptautinis vyno iššūkis“.
Raudonasis sausas vynas iš Italijos, Veneto regiono.
Spalva: intensyvi raudona spalva su tamsiais granato atspindžiais.
Aromatas: jaučiasi prinokusių vaisių su raudonomis uogomis, pavyzdžiui, serbentų, mėlynių, rūgščių vyšnių ir uogienės, užuominų su galutine aštraus vanilės kvapo puokšte.
Skonis ir poskonis: sodrus, rafinuotas, elegantiškas, puikios struktūros vynas.
Vynuogės: 65% Corvina, 15% Corvinone, 10% Rondinella, 10% vietinės vynuogių veislės.
Brandinimas: renkama rankomis ir paliekamos džiūti, fermentacija ir maceracija vyksta mažose plieninėse talpose; po galutinės fermentacijos ir brandinimo ąžuolo statinėse 500/1000 L, kur naujas vynas laikomas apie 18-24 mėn. Amarone toliau brandinama butelyje iki optimalios brandos.
Tinkamas: su tradiciniais mėsos patiekalais, tokiais kaip troškinta mėsa, troškiniai, laukinė žvėrienai ir brandintas sūris.
Raudonasis sausas vynas iš Italijos, Veneto regiono, Amarone della Valpolicella apeliacijos.
Spalva: intensyvi raudona granato spalva.
Aromatas: raudonųjų uogų, mėlynių, vyšnių, rūgščiųjų vyšnių ir prieskonių natos.
Skonis ir poskonis: pilno kūno ir apvalios struktūros, turtingas skonis ir rafinuota elegancija, vynas ištvermingas ir turintis ilgo brandinimo potencialą.
Vynuogės: 65% Corvina, 15% Corvinone, 10% Rondinella, 10% kitos veislės.
Gamyba: vynuogės džiovinamos 4-5 mėn., vynas fermentuojamas su naturaliomis mielėmis. Fermentacija didelėse ąžuolo statinėse. Brandinamas statinėse 30-36 mėn., po to dar butelyje.
Tinkamas: su tradiciniu amaronės rizotu arba su mėsa, pavyzdžiui, keptu veršeliu su triufeliais ar žvėriena, pavyzdžiui, fazanu su šalaviju. Puikiai dera su ilgai brandinamu sūriu. Puikus meditacijos vynas.
Patiekiamas +18 С.
Baltasis sausas vynas iš Italijos, Veneto regiono, Lugana apeliacijos.
Spalva: šiaudų geltona spalva su auksiniais atspindžiais.
Aromatas: švelni aromato puokštė su egzotinių vaisių, tokių kaip ananasai, kantalupos ir citrusiniai vaisiai, natomis.
Skonis ir poskonis: sausas, gaivus, subalansuoto švelnumo.
Vynuogės: 100% Trebbiano di Lugana.
Gamyba: vynuogės švelniai spaudžiamos ir kelias valandas maceruojamos šaltai. Vinifikacija vyksta termo reguliuojamose plieninėse talpyklose 12 dienų. Vynas keletą mėnesių brandinamas ant smulkių nuosėdų, visada pliene.
Tinkamas: kaip aperityvas, prie žuvies patiekalų.
Patiekiamas +6 +8 С.
Raudonasis sausas vynas iš Italijos, Veneto regiono.
Spalva: intensyvi raudona spalva su granato atspindžiais.
Aromatas: primena raudonąsias uogas, tokias kaip serbentai ir gervuogės, su žibuoklių, slyvų ir prieskonių užuominomis.
Skonis ir poskonis: pilno kūno su šviežių raudonų uogų natomis. Aksominiai, subtilūs ir subalansuoti taninai.
Vynuogės: 65% Corvina, 15% Corvinone, 10% Rondinella, 10%v ietinės vynuogių veislės.
Brandinimas: renkama rankomis, meceracija 15-20 d. plieno talpyklose, 18 mėn. ąžuolo statinėse. Po to dar laikomas buteliuose.
Tinkamas: grybų risotto, raudona mėsa, pavyzdžiui, kepsniu ar balta mėsa, pavyzdžiui, troškintu triušiu, puikiai tinka su vidutinio brandinimo sūriu.
Baltasis sausas vynas iš Prancūzijos, Langedoko-Rusijono regiono.
Spalva: blyški su žalsvais atspalviais.
Aromatas: mango, pasifloros vaisių ir švelnių prieskonių.
Skonis ir poskonis: apvalus, švelnus ir subtilus, su gerai subalansuota gaivia rūgštimi, suteikiančia pusiausvyrą su vaisinėmis natomis.
Derinimas: kaip aperityvas arba su vasarinių daržovių ir ant grotelių keptos žuvies patiekalais. Puikus vegetariškos virtuvės palydovas.